Våre tjenester

Kontakt og Befaring

Ta kontakt med JK Entreprenør AS for en gratis befaring.
Under befaringen vurderer vi prosjektets omfang og spesifikke behov.
 

Kontakt oss

Snekring

JK Entreprenør tilbyr et bredt spekter av snekkertjenester, inkludert bygging av ny platting, konstruksjon av terrasse, og utskifting av vinduer. Vi sikrer høy kvalitet og pålitelighet i alt vårt arbeid. , skriv tre punkter hvorfor velge dem Vi holder til i Oslo, og vi tar oppdrag både i nærområdet og ellers over hele Viken regionen.

Baderom

Drømmer du om et nytt, moderne baderom? JK Entreprenør AS har lang erfaring med oppussing av baderom, og vi vet hvor viktig det er med kvalitet og funksjonalitet i et rom som brukes daglig. Fra første befaring til ferdig resultat, sørger vi for en smidig prosess og et imponerende resultat som både ser bra ut og varer lenge. La oss forvandle ditt gamle baderom til en stilfull og praktisk oase.

Totaloppussing

Ønsker du å gi hele boligen din en oppgradering? JK Entreprenør AS tilbyr totaloppussing, hvor vi tar hånd om alle aspekter av renoveringen. Med vår omfattende erfaring og engasjement for kvalitet, kan du være trygg på at ditt hjem blir forvandlet til et moderne og funksjonelt sted å bo. Fra planlegging til ferdigstillelse sørger vi for en sømløs prosess og et resultat som oppfyller dine høyeste forventninger. La oss hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem.

Kontakt og befaring

01

Bredt spekter av tjenester

JK Entreprenør AS tilbyr et omfattende utvalg av snekkertjenester, fra bygging av ny platting og terrasse til utskifting av vinduer. Dette sikrer at de kan håndtere både små og store prosjekter, og tilby helhetlige løsninger for ditt byggebehov.

02

Solid kompetanse og gode referanser

Med lang erfaring og mange fornøyde kunder kan du være trygg på at JK Entreprenør AS leverer høy kvalitet og pålitelighet i alt arbeid. Deres solide kompetanse og gode referanser gir trygghet om at prosjektet ditt vil bli utført til topp standard.

03

Fleksibilitet og tilgjengelighet

Basert i Oslo, men opererende over hele Viken-regionen, tilbyr JK Entreprenør AS fleksibilitet og tilgjengelighet. De tar på seg oppdrag både lokalt og regionalt, og tilbyr gratis befaring og uforpliktende pristilbud for å sikre at du får den beste løsningen for ditt prosjekt.

Start ett nytt prosjekt?

Ta kontakt